Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konturerna


Det regnar
Det häller ner

själfullt
tappar stadskärnan sina konturer
mjukar upp kanterna
skvättar över
gatorna
med sitt kraftfulla under

Regn är regn är inte farligt
men av gammal vana springer jag
för att söka skydd

någonstans uppmanar en tanke mig
att låta bli att fälla upp
paraplyet
låta även mig
tappa konturerna
och öppna hjärtat

lika besjälat
oskyddat

som den här staden.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-19 19:04



Bookmark and Share


  cilax VIP
att släppa kontrollen, det svåra. Fint
2011-09-14

  Maria T
Jag minns när vi som barn
försökte fånga regndroppar
med tungan
2011-09-09

    AA VIP
Vackert skriftat.
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP