Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
epigram hybris


Fanvabrajaeapplåderhelatidenjunobelprisetnästatyp

jaäjufanskön
snabbitrutenåsmartframförallt
folkhinnerintemänärmanäsåsnabbåkvicktsomja

fuckemalladidärsomintehajjarminstorhet

snyggäjamä
åstegetföre

åmyckesmartareändeflesta
iafnågesmartare

åbramorsasomskiteridiskenåkollariceage2iställetföratthållarent
avspändantiprettomorsa

friåskönåsmart
litefulsnyggmä

skriverskapligtiaf

jagmenardetärvälbraatt vara liteantisådär
fastdeflestatyckernogattjaäliteförmycke
liteförmyckemalin
iallefall

såäjaokej?




Fri vers av Malin Ringdahl
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-19 23:00



Bookmark and Share


  ulf olsson
ja.
2011-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl