Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort och enkel sak, men med viss mening...


Här är vi hemma


Vi finns här på jorden

än ett litet tag

går vi tillsammans

du och jag


Om det är

till ont eller gott

kan vi själva bestämma

vad vi än gör

här är vi hemma




Fri vers av Hover Fly
Läst 228 gånger
Publicerad 2011-08-19 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hover Fly
Hover Fly