Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag började se



När jag började glömma

allt jag hade lärt


när jag började se

det jag inte velat se


när jag började känna

med oförstörda känslospröt


då blev jag klok igen

då blev jag barn på nytt

då kände jag hur ont det gör

då kom jag sanningen förbi

då började jag växa


(20-12-2004)




Fri vers av Hover Fly
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-18 11:04



Bookmark and Share


  Hover Fly
Tack för kommentaren, min allra första här på poeter.se
2011-08-18

  Mats Henricson
Många, många fler BORDE börja "se"........
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Hover Fly
Hover Fly