Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven en vinterdag för några år sedan. Nu är han sjutton och går på gymnasiet... och jag tror inte han kommer ihåg den där gången :)


Vem vet?


Vem vet

kanske barndomens

finaste minne

blir det han minns

från idag

när vi gick ut

och spelade bandy

tillsammans

han och jag


Han stod i mål

med benskydd

hjälm och plockhandske på

det var is

och barmark

och kallt

december var fuktig och rå


Vi cyklade

till och från banan

han var tio

jag fyrtiofem

vem vet om han kommer

att minnas

men jag minns hur vi cyklade hem




Fri vers av Hover Fly
Läst 222 gånger
Publicerad 2011-08-20 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hover Fly
Hover Fly