Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2010-03-23


Älska mig blind

 

Kan du måla din kärlek
För mig
Så som du skulle måla
Med ord för en blind
Och

 

Kan du låta mig lokalisera dig
Med ekolod
Mitt stämband hest
formulera sinnesbilden
av min omvärld i ditt knä
teckenspråk i din andedräkt

 

 

Kan du ta mina händer
i dina
Leda dom över
Dig
Låta mig få känna
Dig naken

 

 

Din kropp
Ditt ansikte
Åh
ditt hjärta
Låta mig få känna dina andetag
Dina penseldrag

 

Svepa över mig

 

 


Jag blundar bara för att få
Höra dig viska i mina öron som hydrofoner
Hur det känns
Jag blundar bara för att få känna
Dig blind
Beskriva dina känslor
För mig
Som blindskrift knottrad över din hud




För även om jag inte skulle kunna se
Så skulle mitt hjärta bli mitt akustiska fönster
För även om jag inte skulle kunna höra
Så skulle mina aktiva sonar mot dina cellväggar
måla upp var i universum du är för mig
Jag har funnit allt jag vill ha
Jag bär din röst inom mig
Jag bär din silhuett med mig
Jag bär dig inom mig

 


Därför lägger jag
mina händer
i dina händer
Och litar blint på din kärlek




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 1310 gånger och applåderad av 62 personer
Publicerad 2011-08-20 08:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En segerrik text, full av värme och vad jag anar är din sedvanliga sinnlighet..
2019-08-29

    prima donna VIP
vördnad. bokmärkning.
2014-09-16

  Connie
Så himla fin den är!
2014-06-13

  Shirah
WAW! Du har verkligen, VERKLIGEN lyckats hitta vackra, beskrivande ord på den dära känslan...
kommer nog att vara min favvodikt ett bra tag...
2013-11-27

  Mona Nordkvist VIP
Så vackert att ögonen tåras.
2013-10-21

    ej medlem längre
bländande vackert..
2013-02-19

  Yrre VIP
Oj, berörande och otroligt tillitsfullt!
2013-01-19

  Lindha W Gustavsson
Mycke vacker dikt som berör!
2012-11-19

  blaite
Vilket flyt i texten (à pleasure to read)
2012-09-13

  bögpoesi
"Jag blundar bara för att få
Höra dig viska i mina öron" .. klockrena stycken här och där
2012-09-06

  Järnkatten
Mycket fint, gillar :)!
2012-08-23

    suspicious_minds
Mycket bra skrivet!
2012-08-21

  To create a legend
Helt fantastiskt!
Så lycklig man blir av att läsa något sådant!
2012-05-01

  Shambalaman
Underbar! Speciellt strofen nedan:
"Låta mig få känna dina andetag
Dina penseldrag
Svepa över mig"

tack /p
2012-04-13

    ej medlem längre
Fin text ^^
2012-04-03

    ej medlem längre
Fin text ^^
2012-04-03

  S.A.I. Steve Lando
snyggt betänkt, känt, samt utfört
2012-01-23

  tom boreland
du har hittat rätt anslag
2012-01-10

    bittemi VIP
Vackert och innerligt!!
2012-01-06

  Ninananonia VIP
Vackert... :)
2012-01-03

    ej medlem längre
Hur kunde jag missa den här? Söker ju läsa alla texter med ord som "kärlek" och "passion" i titeln *ler*

Jättevacker
2011-09-27

  Anira
Vackert kära DU...

Om kärleken ......om tilliten .....underbar

Tack♥
2011-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP