Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

story

 

 

här finns ingenting att se
summan är konstant

staden är en konstant
rummet är en konstant

jag är bortrest
jag är hemmavid
jag är mittemellan borta och hemma

jag är på intet sätt mig själv
jaget ljuger konstant

du är en konstant
jag är en påhittad story

kretsar kring detsamma
som det sanna /fast tvärtom/

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-20 10:10



Bookmark and Share


  anits VIP
Gillas mycket!
2011-08-20

  Ingela Svenson VIP
På gränsen att överträda den fina linjen som skiljer galenskap från galenskap! Stanna för all del på rätt sida, man kan kika i titthålet om man vill se! Snyggt komponerat!
2011-08-20

  Larz Gustafsson VIP
"Här finns ändå ingenting att se" (Liket Lever)

"Vårt behov av omväxling är oändligt", för att travestera Dagerman.
2011-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP