Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men kom då!

 

 

Fönstret öppet, i natten,

suset lockar,

trädens viskande,

ropande, bedjande.


.... men kom då!

 

Månens sken smeker

kroppens konturer

vindens hand

tvingar mig upp.


... men kom då!

 

Reser mig längtansfullt

som ett sken av en stjärna,

spanar i mörkret,

faller ljudlöst ut i rymden...

 

......................................

 

... i gryningen, 

blinkande blåa,

minner om ett liv...

 




Fri vers av queenia
Läst 407 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-08-20 12:38



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
Mmmm, vackert, subtilt, bejakande, vakande, ropat,,,,
applåder
kb
2011-08-26

    ej medlem längre
Suveränt!
Naturlyriken ligger nära-hoppas jag!
2011-08-26

    AA VIP
Vackert. Härlig stämning.
2011-08-26

    ej medlem längre
Ja, kom bara... om din kärlek är hälften så intensiv som dina ord, då är du en allkonstnär.. *ler*
2011-08-20

  Anira
Lockande vackert....♥
2011-08-20

  LassO
"på väg" ;)
2011-08-20
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia