Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slaskråtta

Bortom mörkret
- jag ser det ljusnar
Jag ser det ljusnar
- i början
Jag var där när det började

JAG det stora det lilla

Måste simma, I ETT SIMMA,
genom smutsigt vatten: vatten som är rött av
avföring
av blod
vätska som i små glödgade trådar rinner längs med
väggarna och taket
och fyller porerna med liv näring
energi;

"Sitt hos meg
kjaere, fortell

om den tiden
da jeg ikke

finnes mer."

och det är någonstans livet måste ta avstamp
genom skymning och genom dis
genom porerna, smutsiga, genom lager av
sand och lera...

genom kakor av blod pressar jag mina fingrar,
under naglarna fastnar rester av kött,
i mitt huvud befinner sig tystnad
som den är för bara erfarenhetslösa




Fri vers av Batman
Läst 265 gånger
Publicerad 2011-08-20 13:29



Bookmark and Share


  cilax VIP
häftigt, fult, vackert
2011-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Batman
Batman