Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns vrålrika människor som har (found poem)

det finns vrålrika människor som har
humant immunbristvirus (hiv)
men som inte vill skryta
och så finns det de som vant sig vid
vrålrika människor som har
humant immunbristvirus (hiv)
och så finns det de som vant sig vid
att betala extra för att köra oskyddat
det finns vrålrika människor som har
lyxiga vanor
men som absolut inte vill pråla
med dem
sådana som bär sin louis-vittonväska à tiotusentals
kronor
i en plastpåse
eller
lägger över sin iranska kaviar
i en vanlig svart kaviarburk
på frukostbordet
ju mer pengar du har
desto fler möjligheter
till fler sexuella kontakter
och så finns det de som vant sig vid att åka limousin
till den grad att
de inte kan tänka sig
att åka något annat
han ville betala extra för att köra oskyddat
säger hon
till den grad att de
inte kan sig tänka att inte köra oskyddat
men som inte vill skryta
jag vägrar gå iväg med någon
säger hon
som inte vill använda
trabantlimousin i berlin
den skrangliga östtyska folkbilen före
murens fall
den väcker ju inget
uppseende alls




Fri vers av Batman
Läst 300 gånger
Publicerad 2013-01-21 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Batman
Batman