Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

influens kontra influensa

vålnaden i molnen förändras ständigt
galenskap vs. vetenskap
det sociala trycket
kidsen på benzo
vill vara fucked-up, vill passa in
kryssar med titanic
stavar sämre o sämre
toleransen minskar i takt med att kraven stiger

med gråten i halsen klipper saxarna bandet
sorlar upp i hysterisk projektion
fragment av kollektivet i sällan skådat slag
ett barfotabarn fängslat vid civilisationens vagga

ljussymfoni, färgklangsorkestrar och perceptionskompositioner
regna mina cymbaler, slå dig fri min vän
nu är det tid att berusa sig
min grund,
min orsak,
mina rötter,
mitt ursprung,
min disciplin,
min belöning

priset jag kommer få betala
riset jag velat odla
livet jag velat leva
valet jag alltid måste svälja

gengångaren ger sig aldrig
förföljer allt den kommer åt
acceptera, hälsa artigt, lyft på hatten din

skenheliga anden spelar orgel i krig
piporna glöder på nytt, min berusade båt
noterar din nedtonade min




Bunden vers (Annat versmått) av Batman
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-13 14:06



Bookmark and Share


  cilax VIP
gillar denna
2013-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Batman
Batman