Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

villfarelser (klara, färdiga, gå)

akustik i kubik
anden i det var-ande
tillvaron vidunderligt dånande
frånvaron fullkomligt stilla

gränslös akrobatik
botanisk trots normens klagande
funnen och lika försvunnen
som bunden att inte få chilla

längre än vad som kan kontrolleras
för kontrollen är lika viktig som friheten
janus och orpheus dividerar om fokus
sliten och liten inför det stora hela

förlåt mig, jag har felat igen
versmåttet löses upp min vän
hade det länge på känn
när det trädde i kraft var det inte oväntat egentligen

bränner upp alla mina chanser, för att visa att jag kan börja om igen
vi kan börja om igen, och det börjar om på nytt
uthållig och tapper, tappar karaktären
miss you and mister me

jag är den prins du minns
jag finns här när du har flytt
sista bytet, bussen har lämnat stationen
det tar tid att komma fram till vad som hänt
och frustrationen du känner är samma som du alltid känt

jag är den prins som inte finns
du visste allt var en myt
vi flyr innan nästa psykbryt slår till värre än nånsin
konstruerar civilisationen, innan primitiva hjärnor sätter klorna i den, igen

essensens natur, prima sol skina
från djupet ur, valvets trapets
du min ballerina, visar mig hur
symmetrin ska balanseras

leken ska inte tillrättaläggas
låt den va fri
men låt också gärningarnas
resultat bli färdiga




Bunden vers (Annat versmått) av Batman
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-28 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Batman
Batman