Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IKEA-kundservice


Vi gäspar ikapp
i en nyknullad soffa

Avtagbar klädsel




Bunden vers (Haiku) av Daniel_78 VIP
Läst 1191 gånger
Publicerad 2006-01-06 19:28



Bookmark and Share


  a h de v
haha! okej, den var bra! men det är fortfarande inte ICA.
2006-09-09

    Mattias LTC
Nja, tämligen originell men för grova ord i onödan i mitt tycke.
2006-02-05

  Kajsabajsa
*LER* mycket rolig!:-)K
2006-01-17

  Anna H
Ja det är inte helt fel att kunna byta ut klädseln... ;) Kul haiku!
2006-01-15

  Paulina LH VIP
Hahahaha! Gud va bra!
2006-01-14

  Ikna
:)
2006-01-14

  alvan
Haha! Rolig med!
Ja sofforna är nog fräschare nuförtiden. ;)
2006-01-10

    Sara Se
Hihi... kul! :)
2006-01-08

  swimsus@gmail.com
hahahha...Tusan vad ..JA! vad ska man säga liksom! komiskt..
"Avdragbar klädsel"..Strålande...
2006-01-08

  sol
hade jag haft videoklipp på mej själv när jag läste hade det sagt...typ ...ALLT...nästan lika spännande som den numer glömda gardinfrun...

omdöme 2000
2006-01-07

  Bodil Sandberg VIP
Vad mig anbelanger...så är detta göööörbra påhittat...en stund ur din fantasi...jag tycker det är känsliga och sköra rader...
2006-01-07

  Myself
du ser,IKEA är till för alla människor både hånglande och icke rörande.jättekul skrivet.
2006-01-06

  vega lando
oj daniel det här faller mig så i smaken!
wunderbra och precis rätt hårdhänt!
2006-01-06

    afrika
åh så härligt nonchalant har det väl aldrig skrivits förrut.
2006-01-06

    ej medlem längre
Ja visst ÄR det praktiskt!
Vi har två beiga Klippan btw...
(Men om man inte orkar dra av de *host* fläckiga överdraget jämt, så är ju ett tips att bara snabbt slänga ut en badhandduk under...)
2006-01-06

    ej medlem längre
Jaså, det är inte bara Ikeas bokhyllor som sväljer allt...
2006-01-06

  Sanningsägaren VIP
Ett så kallat "öppet kön"
Undrar om "hångelvecka" ingår? ;)
Underbar text Daniel!
2006-01-06

  Last Word Spoken
hehe
*buse*!
2006-01-06

    jahapp
HAHAHA..

äh vet inte vad jag ska säga....

så jävla bra helt enkelt!

Köpte ni soffan sen? *fniss*
2006-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP