Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

foto: Peter Garheden Redigering: Queenia




en natt som alla andra...

 

 

Så vad vill du höra

kära publik,

ännu en trudelutt

värdig förförelsen?


Jag är ju här, på

scenen, var kväll

och spelar för var

vaken själ, en sång

ett spel, ett liv!

 

 

Trötta ögon,

glansiga munnar

ler och begapar

tills dom finner

varandra och

leker sig ut!


Estradörens röst

försvinner sakta bort,

i nattens dunkla vrå.

 

Även minnet,

av kyssen och knullet

bleknar sakta i gryningen

medans drömmen

slinker berdrövat

iväg!

 

 




Fri vers av queenia
Läst 420 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-21 01:09



Bookmark and Share


    AA VIP
Tänkvärda tankar i natten. Sakta lämnar vi scenen. Ridån går ned, applåderna avtar. Vi sitter kvar i tysnaden och begrundar vårt öde.
2011-08-21
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia