Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2006-10-09<br>


A moment

Greets you so tenderly
Leavs you so unkind
Like a stranger never to be known
Never hold
Coming so late
Gone too soon

Not enough room to talk
I can hear how we walk
How we take those steps in our thoughts
But I know it´s just an act
It won´t turn us back
To where we are now
No, not yet it´s you
That I soon must forget

Time is just vibe
Passing by
A happy song
With a sad melody
A moving flow
With nothing left to groove me

In my mind I keep you
But you´ve already gone
Out 2 discover the big world
And all I will have
From you
Is a quiet goodbye

And all that's left
A moment
A memory
When we just stood there
But we never tried
Silently
I ask myself why?




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 244 gånger
Publicerad 2011-08-21 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP