Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kasper och Jesper och Jonathan..och Sara.

Röskäggs rövararmé

som ofrivilligt tampas

med nattliga besträffningar
och excersiser i vinterlandskap
som ekar i snödjup

snödjup till tänderna

och vi rekryter

ligger lägst i rang

förutom när utomstående kommer på besök.

då lyfts den minsta rekryten upp
iskägghöjd

förvånad sitter hon på hans arm

jag som nyss kastades i sjön

får plötsligt mysa skägg.

Hoppas besökarna stannar länge.






Men varför skulle de det?




Fri vers av Malin Ringdahl
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-21 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl