Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BÖN TILL VÄSTANVINDEN

Med öppna armar jag står och väntar

att du ska komma med västanvinden

Jag står och tänker på sommarnatten

den natt vi skildes här nere vid grinden

 

Jag blundar tänker och hör din röst

den röst som gav mej så mycke tröst

Jag öppnar ögonen ber till vinden

För hit min kära till avskedsgrinden

 

Så mojnar vinden och allt blir stilla

i mina armar jag ej dej ser

Jag vänder hemåt mitt hjärta gråter

Till västanvinden ber jag ej mer

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-21 17:37



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Vännen som du skiljdes från vid grinden..hur kunde han lämna dig..du ser ju så fin ut på din bild här?
2012-03-16

  Maj-Lis VIP
Ja de finns melodi till den
2011-08-24

  Sommarnattsljus VIP
Definitivt en sångtext!!! Känns som en visa som börjar i dur och slutar i moll. Fint!
2011-08-24

  Mona Drugge
Så vackert sorgligt..Du berör.
2011-08-21

    Ken Cassel
Fint där M-L
:)
Applåder!

Kramar!
2011-08-21

  Minkki VIP
Fin rytm och enkla ord. Det når fram.
2011-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP