Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett levande Norén drama, är jag det!

 

 

Varje klunk, som

en spark i fittan!

Varje bortvald stund

tillfogar mig smärta utöver!

För felet är alltid mitt!

Alltid så!

 

Ett levande Norén drama, är jag det! 

 

Kryper ihop

tårandes tiden,

som varit!

 

.. nu återstår bara

den förbjudna dansen

från åsen så hög!

 

.. men inte ens det  låter du mig -

med fjättrar så hårda,

som blodar min klädnad!




Fri vers av queenia
Läst 480 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-21 21:22



Bookmark and Share


    Lars G Andersson
Mycket bra. Osar besatthet och underlåtenhetssynd på nåt sätt om den här dikten. Något som borde ha blivit till men aldrig blev. Så läser jag den "varje klunk känns som en spark i fittan". Det är ett djävligt starkt , omedelbar och rått dramatiskt nedslag.
2013-11-08

  Fredric
jag kastas fram och tillbaka i känslorna och det råa som blöder igenom... Tjusigt!
2011-08-21

  Ninananonia VIP
Den här var bra...väldigt bra..den känns...som dina dikter alltid gör...
du skriver så himla bra... :)

Tack!
2011-08-21
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia