Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En beskrivning.


Andas

Det är som ett eldklot som väller upp inom en, det trycker mot magen, det ger en kväljningar, får en att vilja slita upp magen. Det kryper i hela kroppen, det trycker och pirrar, det gör en tokig. Impulser som får dig att vilja springa till toaletten och köra ner hela jävla handen i halsen, så du kan tömma dig, bli av med eldklotet. Men det går inte, hur mycket du än spyr upp, så spyr du inte bort det. Det ligger kvar där. Hur mycket du än röker, så röker du inte ur det ur kroppen. Det går inte.

Ångesten.




Fri vers (Fri form) av halsbloss
Läst 283 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-22 00:49



Bookmark and Share


  Novemberrus
helt galet vad rätt du har!
2011-08-22
  > Nästa text
< Föregående

halsbloss
halsbloss