Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borttappad / Singel

Jag är blind fastän jag ser,
jag är döv fastän jag hör.

Det är bara du som inte syns,
det är bara du som inte hörs.




Fri vers av halsbloss
Läst 293 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-31 04:44



Bookmark and Share


  träsnidaren
Väldigt snyggt och träffsäkert.
2013-08-31
  > Nästa text
< Föregående

halsbloss
halsbloss