Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sån där "gonattcigg"

Satt under en trappa och höll puffet i handen med en kompis.
Och kände mig liten medan surret tilltog och så även muskelavslappningen.
Sen halkade vi runt och sa att vi var ninjor.
Det var ju det enda sättet, såklart.
Så snurrade man hem och så kommer man sova sött.




Fri vers av halsbloss
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-21 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

halsbloss
halsbloss