Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barndom

Blekfeta ben i små shorts som blottar mörka, djupa ärr.
Och eftersom grönt inte är fint, så målar hon om naglarna röda.
För hon är trasig på insidan. Uppriven och ärrad.
Hon saknar någon att bry sig om, att ta hand om och hålla trygg.
Alla saker som hon aldrig fick.
Nu är det borta.




Fri vers av halsbloss
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-21 10:00



Bookmark and Share


  Tj_Cinderella
djupt...
2012-06-21
  > Nästa text
< Föregående

halsbloss
halsbloss