Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet inte vad rädsla är

Einaudi spelar för han vet vad ledsamhet är.
Och jag läser 31 kapitel i en bok som får mig att må illa.

Om en pojke som en gång gjorde något så fel att han inte kan förlåta sig själv.
Jag tuggar långsamt ner mina rödmålade naglar.
Biter mig i läppen och ger upp.

Tar en cigg för placebo tröst och skrattar ihåligt åt något som gör så ont.
Att jag aldrig ska förlåta dig.




Fri vers av halsbloss
Läst 287 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-16 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

halsbloss
halsbloss