Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är jag inget annat än ett skal som rymmer ett för skört inre?


För hårt

Dränkte allt i vitt vin som fick huvudet att flyta
Lämnade bort mitt skinn till någon annan
Och lät läpparna röra sig som dom ville
Kan inte röra nacken för att något har bitit alldeles för mycket
slitit och dragit för många gånger
Tårar som droppar på rödstänkt kakel
Vattnet rinner varmare och piskar mot ryggen
Monotona rörelser blir till ett stillastående eko
Då märks inte de små salta dropparna




Fri vers av halsbloss
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-18 21:12



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Hur fränt, coolt, intressant eller lockande en boks omslag än är, så är det ju innehållet som är det viktiga, som man skall njuta av.

Så den som inte tar sig tiden att läsa, är en idiot.

Och du är aldrig ett skal, även om skal är allt vissa människor ser.
2012-06-16

  Bengt H VIP
Förhoppningsvis är vi väl nåt ovetbart som växer sig starkt och spränger skalet. Även om det syns vara tvärtom.
2012-02-18
  > Nästa text
< Föregående

halsbloss
halsbloss