Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto: Peter Garheden Redigering: Queenia




i bädden som giordats av ord!

 

 

Steg för steg

poeten skuttar,

från ord till ord

i ständig rörelse,

jagar mening, stäver,

jagar rytmen svår!



~

Tystnad ofta

förtar glöden

i bröstet sprucket,

av blodets värv!

~

 

 

Ja, ge mig orden

saliga, vackra

ge mig smaken

så ljuvlig, vännen!

 

Knulla mig hårt

i skenet av lyktan,

låt skuggorna

skrifta den känslan!

 

 

~

kärlek du åter

ger, du sköna

i bädden

som giordats av ord så saliga!  

~

 

Steg för steg

jag lever  hädan,

vandrar sakta bort

 med dig vid hand,

i försiktig åminnelse

av livets starka glöd!

 

 




Fri vers av queenia
Läst 379 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-22 01:16



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) vilken bädd...
2011-08-27

  Helgonet
Metaforerna smiskar mina kinder i denna läckert skitiga rara meningar av guld...
2011-08-27

    AA VIP
Bra ordskriftat.
2011-08-25
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia