Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden viskar ditt namn


Som jag längtar
och
saknaden
viskar ditt namn
som jag åtrår
din barm
tätt
tätt
intill min
när tryggheten
vaggar min värld
och
saknaden
aldrig behöver viska
ditt namn
då finns du här
och
längtan behöver
aldrig mer måla
min värld




Fri vers av Vingaravglas
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-22 11:34



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Smärta och saknad fin
2011-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Vingaravglas
Vingaravglas