Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INGEN RIKTIG MÄNNISKA

nu har verkligheten
kommit i fatt
lyser i neonskrift
Onödig färg
fräter i sinnet
Onödiga slarviga
beslut
I efterhand
granskade
Overklighet
som handlade om
något Helt annat
någon Annan
Nu är den ifatt

Så pinsamt
upprepande
likt bilderna av
fosterbarnets kompakta
tillkortkommanden
med påföljande sorg
att inte klara att uppfylla
den gästande faderns
räkneexempel
Lika blint hackande
hjärntvätt
från en far som inte
har kunskap
om dotterns klassnivå
i matematik

Allt vad läkare gör
eller inte gör
för att hon uppför sig
helt uppåt väggarna

vems väggar
pappans eller hennes

Den schablon
som ska passa in
är skapad enbart
för de riktiga
mänskorna





Fri vers av Kim VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-22 14:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inte alls!
Detta konstiga genomsnitt passar nog inte på särskilt många. Tänk om man skulle säga att den vanligaste och populäraste färgen är beige, bara för att det alltid blir en ful, smutsbeige nyans när man blandar alla vackra färger.
Vi måste anpassa samhället efter individen istället för tvärs om!
Din text skakar om och manar till eftertanke. Bra!
2011-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP