Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag behöver en bok



 

jag behöver en bok; ge mig en bok -

jag vill revolutionera tanken
till att innefatta Drama

Högläsning och Lånekort

Bibliotek och Bokens dag
och Bokmässan i Göteborg

Ordet styr över sin egen undergång

det vill brinna i Dödens bleka morgon
som en påminnelse om att:

här fanns Människan

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-22 16:14



Bookmark and Share


  ULJO
Skriv en själv. Med din begåvning så kan det nog bli en läsvärd en och jag skulle stå först i kön till bokhandeln.
2011-08-25

  anits VIP
Hoppas du får den boken, din
alldeles egna bok
2011-08-22

  Ingela Svenson VIP
Dödens bleka morgon, så vackert det låter, men någon kanske tycker et låter som en sorglig plats!
2011-08-22

  Larz Gustafsson VIP
Böcker behöver man. I synnerhet en.
2011-08-22

    ej medlem längre
Instämmer med Nanna X
2011-08-22

  Nanna X
jag önskar dig en bok
med ditt eget namn på ryggen
2011-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP