Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack, mitt hjärta

 

 

Du har tjänat mig väl under många år

trots att jag släpat dig genom törnesnår

Du har varit taktfast - pumpat mitt blod runt

och inte klagat alls även om det varit tunt

 

Trots att du brustit gång på gång

har du ändå burit en vacker sång

När jag drar ur tagg efter tagg

kämpar du vidare utan agg

 

Du bävar och vidgar dig var gång något händer

och sluter barnen in - en i sänder

Därför vill jag tacka dig mitt starka goda hjärta

för att du har burit mig igenom all min smärta!




Bunden vers (Rim) av Anna*
Läst 502 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2011-08-22 18:28



Bookmark and Share


  Maximillixen
Hur har jag missat den här det förstår jag inte men den är väldigt fin. Fint med tacksamhet till det egna hjärtat och kanske också någon annan som finns i närheten?
2011-09-01

  Järnkatten
Klockrent, känner likadant..
2011-08-27

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Rent härlig text!
2011-08-23

  Stjärnöga
Så underbart vackert
och kärleksfullt du
skriver om hjärtat
och KÄRLEKEN :)
2011-08-23

    Birgersdotter VIP
Helt underbar
2011-08-22

  Teresia Ridell
Fint o varmt skrivit. (jag tycker texten skulle vinna på att du tog bort utropstecknet på slutet;blir en mer ren känsla..)
2011-08-22

  Filosofen2
Ett hjärtas pumpande formar den du är kära vännen.

Den sång du sände mig ger mig kraft.

Du är stark i din svaghet....

Underbar vännen, du formar orden utan någon underton av ilska. Kärlek till ditt hjärta.
2011-08-22

  Ninananonia VIP
Jättefint skrivet om det bästa vi har... hjärtat.. :) kram
2011-08-22

  Linda CH VIP
Hälsan ska man vara rädd om och framför allt det kännande hjärtat!
Jättefint, fullt av tacksamhet och känsligt skrivet.
2011-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*