Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändå vågar jag

 

 

Ditt namn fanns inristat i hjärtats pansarskydd

bak isande rädsla och återhållen gråt

 

där ömmar ännu slagen mot ett brustet hjärta

som sökte förstå det omöjliga

som ville anpassa sin rytm till den rasande stormen

och tåla bedövande kyla

 

som böjde sig i vanmakt inför din ironi 

 

och förlamades

 

När jag nu spräcker mitt pansar

blottar min nakenhet

ser jag klart det du försökt förvanska

 

Med öppna ögon kan jag förstå

 

Jag är den jag är med brister och tillkortakommanden

 

ändå är mitt hjärta varmt

ändå är jag värdefull

ändå vågar jag öppna mig

 

i den äkta kärlekens varsamhet




Prosa (100-ordare) av Anna*
Läst 426 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2011-08-23 00:22



Bookmark and Share


  Karin Andersson
Tycker mycket om. Blir så berörd. Vackert.
2011-09-08

  Lena Själsöga Keijser
det

är gott
2011-09-01

    ej medlem längre
Vackert om modet att våga Livet - igen och igen och igen . . .
2011-09-01

  Järnkatten
Way to go dear :)...!!!
2011-08-27

  Maximillixen
Blir berörd. Starkt.
2011-08-23

  Gunnar Ideström
Självinsikt är bra.
Men öppna dig inte
för den som har förvanskat
något som är ditt.
Det är som att betala hittelön
till den som stal din heder.
2011-08-23

  Linda CH VIP
Otroligt gripande skrivet av ett modigt, kärleksfullt hjärta!
2011-08-23

  Maj-Lis VIP
Vackert att våga spräcka sitt pansar
2011-08-23

  Filosofen2
Fånga ditt hjärtas röst, skrik ut kärleken över öppen gata. Le, våga le trots kristaller som rinner längs kinden ibland.


Bokmärker dig min vän!!!!
2011-08-23

    ej medlem längre
"Som den vackraste blomma slår ut"
är detta..
2011-08-23

  Ninananonia VIP
Berörande ord som känns i det djupa...
Mycket bra skrivet...
2011-08-23

    Birgersdotter VIP
Så vackert smärtsam ändå fylld med hopp!
2011-08-23

  Stjärnöga
Smärtsamt ljuvlig
och så vacker.. :)
2011-08-23

  Emme VIP
Vacker, mycket vacker!
2011-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*