Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt som vi..

En rysning när min varma kropp möter kylan.

Sommaren är över nu,
och med den vi.

Löven vissnar och faller, naturen förändras
likt som vi

Det blir mörkare och kallare för var dag som går,
likt som känslorna svalnar mellan oss.

Snart kommer vintern med kyla och kristallklar is
allting fryser och stannar upp,
likt som vi

Men till våren vaknar allt upp och får liv,
Det slår ut, blommar och strålar likt föregående år,
men inte vi...




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-23 02:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP