Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sensommar

Flygmyror.
En skapelse som verkar

stå utanför evolutionen.

Vad har de egentligen utvecklats för?

Att ätas.

Av söderflyktande näbbar.

Blomblad i föruttnelse

Getingarna vill desperat få närhet,

törstande efter Guds barn

innan de begår självmord

på en grymt solig dag

där svetten bryter fram
och flugvingar faller



men i luften hotar storm.




Fri vers (Prosapoesi) av Malin Ringdahl
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-23 09:18



Bookmark and Share


  ulf olsson
kvalmig död är ingen död i skönhet. men din dikt lyfter.
2011-08-23

    ej medlem längre
rivig och suggestiv vers, gillar
2011-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl