Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Outgoing File transfer.


Sockerbitar

Räcker det med att byta typsnitt när man är förbannad ? när går tiden ur led
FÖÖr oss alla som kunbde stava 94. och 84 och 93 och halösen på sne.
gammal. börjar bli
död-död-död

TALets gåva PRESENTS in 2006 :
.:stal du mina tankar nu ikväll sötnos eller ?
: :
: En källa till.LYCKA och :FörviRRRIng
: Edition.XXL.v6.04-TALets gåva :
: :
: :
: :
:..........................................[Liquid!ACiD]


:::: caprichiosa som man viker ihop och äter som macka

nej. inte bakom flötet

uppe och nosar

mer än vanligt. vad ser dU nu.
vad sker da ?

Ler Snällt Då

Lika Stor Demonstration

Lustens Snuskiga Demon

Livets Sinnesutvidgand Dröm

Långa Säljande Dikter

ha ha
det va inte riktigt. på spetsen på kornet.

råttor. dom är råttor allesamman
springer omkring bland statsjeepar och svartkontrakt.

köper sockerbitar av en borgarbracka
bra så.

små smulor kvar bara av ditt motstånd mot mig


jag har dig snart




Övriga genrer av stockhausen
Läst 309 gånger
Publicerad 2006-01-06 12:28



Bookmark and Share


  vega lando
riktigt urflippat,sjukt,men så jävla smekmjukt och skönt!
orden spottas ut till en läsbar men otydlig sörja.
som med sina ord säger allt men ändå inte går att översättas.


jag ser attityd i dina texter.och det faller jag för.
2006-01-06
  > Nästa text
< Föregående

stockhausen