Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÖR VID MEJ

Rör vid mej

och jag blir varm

Låt mej vila

 på din arm

Rör vid mej

 och stryk min kind

och viska

du är min

 

Rör vid mej

med ögonen

Låt din blick

 då säja allt

Rör vid mej

djupt i min själ

då jag dej begär

 

När du rör vid mej

då blir jag fri

Då inga bojor binder mej

När du rör vid mej

då blir jag fri

Då blir jag din i allt

 

Rör vid mej

med dina ord

Låt dem tala

varmt och ömt

Rör vid mej

med läppar het

Som en blomma

slår jag ut

 

När du rör vid mej

då blir jag fri

Då blir jag din i allt

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-23 14:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nice
:D
2013-07-09

  Maj-Lis VIP
Alldeles rätt de är en av mina sånger
2011-08-25

  Sommarnattsljus VIP
Vacker text. Känns som en sångtext, sjungbar.
2011-08-24

  Mona Drugge
Oändligt vackra ömma innebördsord.
2011-08-23

    Ken Cassel
Fint M-L
:)

Kram
2011-08-23

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert!
2011-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP