Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svenskhet: Illusion

Finns inget svenskt.
Bara inbillat.
Illusioner.
Tro på det om ni vill.
Men det skadar andra.

Jag kommer från Gotham City.
Ja, det stämmer.
Där har vi ingen Heidenstam.
Och ingen Adolf Hitler.
Bara en Joker, som man med stor enkelhet kan kasta på brasan.
Där hör han hemma.
Ingen Joker ska vara med i leken.
Jävla Joker.
Ad hominem leder aldrig till vinst.
Dock är det roligt, tillfredsställande.

Den som tror hon/han är svensk har fel.
Ty det finns inget sådant.
Illusioner.
Påhitt.
Hitte på.
Ja.
Idioti.




Fri vers av Batman
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-24 19:02



Bookmark and Share


    Den försvunna
Jo. Men inte mycket till dikt
2011-11-18

  cilax VIP
sympatiskt
2011-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Batman
Batman