Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm

Drömde en dröm och blev kär
men jag vakna, och drömmen försvann




Fri vers av Erik.J
Läst 632 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-24 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik.J
Erik.J