Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Albrektsvägen

låga hus
gör himlen stor

hängande
hotfullt och grå nyanser

speglar
hotet

som stora parkeringar


breda vägar
albrektsvägen

på en söndag

inga träd

bara himmel

som trycker på

i evighet

jag blundar
tänker på lövsalar

salar av löv är himlen

spegelsalar gör att man kan blicka in i sitt
eget

helvete.




Fri vers av Malin Ringdahl
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-25 21:42



Bookmark and Share


  vera gade VIP
Ta Södra promenaden istället;-)) Skämt åsido..en speciell väg kan verkligen ge ett starkt uttryck av en särskild känsla- som du har lyckats med här..
2011-10-21

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Vardagligt elände beskrivet på ett fint sätt..
2011-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl