Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2011-03-23<br>


Gisslan i natten

 

I natt när natten höll oss gisslan
I ett mörklagt rum
Intrasslade på en bädd
Av kärlekstörst
Sömnlöst trevande
Virvlande tunglek
Sammetslent smek
Och stjärnklar himmel
Så skimrande och levande
Låg vi där viskandes
Med omtanken
Att inte väcka den tysta natten
Eller störa magiken
Egendomen som medförde
Två själars vakenhet

Tryggt inbäddade av

Varandras värme
Låste vi in oss i varandra
Vi kändes som ensamma vakna
Nakna för den kärlek som klädde oss
Jag minns knappt månens flörtande tittut
Som bringade sovrumsgolvets ljus
Eller solens rodnad över oss

 

Jag var så fången i att
Fängslas i dig

©
/K




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hon kallar sig poet VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-26 11:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oh, denna älskar jag!!!!! En het vind av passion tycktes nästan komma ur skärmen..
2014-02-08

    ej medlem längre
En fängslande text om en sorts "fångenskap" som kallas LUST och FÄGRING STOR, en fångenskap man förbli i, så länge "fångvaktaren" erbjuder det man önskar
2011-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP