Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

M A K T L Ö S

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

........................... eller M A K A L Ö S




Fri vers av queenia
Läst 405 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-26 11:43



Bookmark and Share


  den nakna poeten
få ord lätt att förstå jag beklagar
ditt hjärta bra skrivet jag känner
så mycket vilja men jag känner
också sorgen när det bara blir
fel i ett förhållande när man
njuter av ljuset men får leva
med sorgen tack för att du delar
med dej
2013-10-11

    ej medlem längre
MÄKTIGT
2011-08-29

  Ninananonia VIP
Väcker djuplodande tankar om varat... :)
2011-08-27

  Helgonet
Hahahahihihi.....
2011-08-27

    ej medlem längre
Makalös maktlöshet..i vissa..eh..sammanhang, en underbar och befriande känsla
2011-08-26

  Lars Hedlin
Makalöst Maktlös
2011-08-26
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia