Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2011-08-26<br> (och detta är bara en grej med reklamen, och texten är inte riktad mot en händelse)


Ett Gevalia besök

 

Just när jag trott att jag
Hade dragit ut kontakten
Och satt locket på
Kastat sumpen



Diskat
Torkat undan alla smulor
Och skänkt din kopp
Till second hand affären runt hörnet



Just när jag trodde att jag hade
Lämnat allt som var Du
Inte kände så för dig nu
Vant mig med allt som jag har nu
Och inte ville ha från då

 

Så kommer du och ringer på
Som i en Gevalia reklam
Och bränner mig
Helt oväntat


Med det där leendet
Som bara du har
Väcker mig, skakar om mig Fan…
Å där står jag I dörrkarmen och glor på
Hur fåniga jag rotar i lådor
Och undrar vad jag ska
Bjuda dig på
Eller om jag ska be dig vända
Och gå

 

Ut ur min värld

©
/K




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-26 12:02



Bookmark and Share


  tom boreland
ska han ha kaffe får han
hämta en ny mugg hemma
2011-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP