Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skydrag

 

 

sandpelarens damm 

landar mjukt 

bland interstellära moln

 

fridens fält

lättar sanningens fjäder

 

vi möts igen 

 

i hjärtats palats




Fri vers av Per Blomqvist
Läst 325 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-26 16:25



Bookmark and Share


  Minkki VIP
skön läsning - livet segrar ;)
2011-08-26

  Lena Själsöga Keijser
du skriver starkt och ljusstrålande

skydrag... ett starkt innebördsord
2011-08-26

  Börje Larsson
Känslosamt och insiktsfull dikt om något ljust som väntar....!?
2011-08-26

    Birgersdotter VIP
i hjärtats palats-underbart
2011-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist