Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du läser mig

Du omsluter min själ

Du väcker min längtan

Din enkelhet lockar mig

Som ett mittuppslag

läser du mig

med tydliga bokstäver

Din dagbok har du gett mig

och jag ser din rena blick

sårbar, vacker

Vi möts i tårarnas leende




Fri vers (Fri form) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-26 18:45



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
underbar
2011-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt