Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

humledagg

 

 

läser

andas

 

dina ord

 

är eldfingrar i mina ögon

 

skriver eld

 

bränner

rent

 

knutsömmens

draperier

 

ur varje skriftan

växer

 

eldblommas skönhet

 

dina ord är

 

eldfingrar i mina ögon svärtade

 

i dalens skål

stiga

dahlia

upp

 

rodnande

 

i humledagg




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-26 22:57



Bookmark and Share


  Anya VIP
Bara så vackert, håller med föregående talare.
2011-08-27

  Johan Bergstjärna VIP
Förunderligt vackert
2011-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser