Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frihet är ett annat ord för ensamhet

---

jag önskar att du var
en aning vackrare
då skulle jag aldrig
våga prata med dig
och inget av det här
skulle behöva hända

jag är fortfarande inte
man nog att dö
en enda gång

---




Fri vers av ibish
Läst 447 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-27 01:20



Bookmark and Share


    Melona
Haha. Jag blir löjligt glad när jag läser dig! Varför har jag aldrig hittat till din poesi innan?! Charmerande och bra skriver du! Woop woop!
2013-04-22
  > Nästa text
< Föregående

ibish
ibish