Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur snön inte föll och hur vi gjorde det som vanligt

---

saknaden begrep sig inte
på tid och rum
förstod ingenting
förstörde allt
försökte hålla sig kvar
men smälte ikapp med snön

vad vägrade dina händer släppa?
mina var lediga som dagarna
dina hade säkert fullt upp
mina var glada för din skull

---




Fri vers av ibish
Läst 482 gånger och applåderad av 22 personer
Utvald text
Publicerad 2015-02-03 21:17



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Fantastisk dikt!
2021-12-30

    tennsoldatocheldvakt
det berör.
2016-05-13

  Kim VIP
Mycket smärta här känns det som..
2016-05-10

  spitfire
så fint med nytt, blir lite ledsen av den här. antar att det är bra betyg ändå.
2015-02-04
  > Nästa text
< Föregående

ibish
ibish