Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
23:33


Hur jag slutade oroa mig och lärde mig älska stenen

---

natten finnns till
för din och min oro
och regnet bryr sig inte

och jag tänker att vi nog
inte älskade varandra
på samma sätt

---




Fri vers av ibish
Läst 368 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-27 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ibish
ibish