Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur vi slarvade bort varandra och livet ändå gick vidare

---

det skulle inte bli storm
du skulle inte falla
inte där
inte då
och jag
jag visste inte var
fiktionen slutade
och var du började
kanske fastnade vi
i våra egna drömmar
och förnimmelser av
alla morgnar
kanske slutade jag
bry mig så värst
slutade leva i skam
kanske var det mer än
vad man kunde säga om
dina händer
kanske hälsade vi
tids nog
du sa ditt namn
och jag sa att
det var trevligt
det här måste vi
göra om

det var en kall kväll i
december
eller januari
kanske föll ett
stilla vemod över dig

---




Fri vers av ibish
Läst 541 gånger och applåderad av 19 personer
Utvald text
Publicerad 2015-01-15 21:18



Bookmark and Share


  blått nagellack
ja vad fint! sånt här tycker jag om att läsa.

"jag visste inte var
fiktionen slutade
och var du började"

så fint.
2015-09-22

  Yrre VIP
Denna var vemodigt vacker, tycker om!
2015-04-09

  Scarlett Miryam VIP
Den här är ju vacker. Åh.
2015-04-08

  pang
gillar din vardagsdramatik. om att relationer tar slut, att gå vidare. en sådan uppgiven storslagenhet i slutet, väldigt vackert.
2015-01-17
  > Nästa text
< Föregående

ibish
ibish