2007-03-07

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2007-03-07




Klä av dig

Jag vill klä av dig dina tankar
Blotta din hud
Andas din själ

Jag vill krypa inunder
Ditt täckes skäl
Läsa dina drömmar som vankar

Jag vill kyssa ditt landskap

Fylla dina andetag
Med lu
stens bris

Måla dina känslors skval
Mellan solens och månens gap

Jag vill dansa till ditt hjärtas sång

Känna hur musiken växer i mig
Ty din rytm har en egen gång
Jag vill höra vår längtan samlas i en duett
Vill skvalpa i en symfoni
Där toner ej kan präglas en etikett
©

/K




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-27 15:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar!!! Hur kan jag ha missat denna? Sensuell och lockande till känslor..
2014-02-08

    ej medlem längre
Beautiful...en sant sensuell text
2011-09-04

  Jay Emard
Den här kryper verkligen in under skinnet på en. Vilket ju också är meningen. Bra skrivet!
2011-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP