Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2011-08-27




Flytta in hos dig

Här i lägenheten
Finns dina leenden
Inramade Uppåt väggarna
Å på köksbordet
Ligger körsbärstomaterna
Å grytlapparna hänger på krokarna
Över spisen osar grytan
Här kan jag se mig själv
Hungrig och mätt

Så kan jag få glömma mig hos dig?
Kanske råka förlägga
Min gråa tröja på din bruna soffa
Och hoppa
Hoppas Att du ser hur väl jag sitter där

I hallen står dina skor
Under din jacka
Jag kan tänka
Mig mina bredvid
Olika storlekar
Men samma summa
I bokhyllan
Står kokböckerna
Och indianböckerna
Uppradade
Jag drar med fingrarna
Är det, det här som är du?
Vill jag flytta in nu
Ge mig nyckeln Nuuuuuuuu!

Så kan jag få flytta in hos dig?
Parkera min bil i ditt garage
Inreda dessa kvadratmeter för oss
Lägga mina kläder i dina lådor
Och dra för gardinerna
Så vi kan ha vår privata inflyttningsfest
I dag

©/K




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-27 17:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert och hoppfullt
2011-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP