Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
självständig att söka på olika sätt


ÖNSKAN

Den dag

jag inte söker någon

att luta mig mot

den dag är jag redo

att möta livet.




Fri vers av Karin Rosberg
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-06 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg